beursvloer-best-oirschot

Wat is een beursvloer

Het Beursvloer project is opgezet om heel gericht en doelbewust lokale ondernemers een deal te laten sluiten (op een beursvloer) met lokale verenigingen en belangengroepen.
Doel is om de lokale economie en de lokale samenleving te versterken. Samen sterker!
Vraag en aanbod van ondernemers en vrijwilligers organisaties en clubs komen op één avond op de beursvloer bijeen en op de open markt worden deals gezocht en afgesloten.

Ondernemers en hun personeel komen vrijwillig de handen uit de mouwen steken om maatschappelijke organisaties op weg te helpen met kennis, handen en kunde om hen groter, professioneler en zichtbaarder te maken.
Maatschappelijke organisatie en verenigingen bieden ondernemers daarvoor een tegendeal aan. De match is gemaakt!
Dat is waar het om draait bij de Beursvloer. Eén keer per jaar komen ondernemers en maatschappelijke organisaties uit Best en Oirschot bij elkaar om matches te sluiten. Samen realiseren zij maatschappelijke projecten. Samen maken ze de lokale samenleving en economie sterker!

Op vrijdag 21 maart 2014 vond in Oirschot de eerste Beursvloer Best/Oirschot plaats voor ondernemingen, maatschappelijke organisaties en verenigingen uit beide plaatsen. Sindsdien vindt de Beursvloer jaarlijks plaats. Het ene jaar op een locatie in Oirschot en het andere jaar op een locatie in Best.