beursvloer-best-oirschot

Resultaat Beursvloer 2016

beursvloer 2016 oirschotVeel deals op 3e editie Beursvloer Best – Oirschot

Donderdag 7 april handelden verenigingen, instellingen en ondernemers met elkaar op de Beursvloer in Sportcentrum De Kemmer in Oirschot. Handelen in materialen, of menskracht, maar ook diensten, creativiteit of kennis: alles met gesloten beurs. Er zijn 52 deals gesloten, met een totaal geschatte waarde van € 67.330,- !

Voorbeelden gesloten deals

Joke van Ham trad op als beursspreekmeester en gaf bij de opening al het goede voorbeeld. Ze sloot een deal met wethouder Raf Daenen: ‘De wethouder komt aan mijn klas in het najaar een gastles geven over de Amerikaanse verkiezingen. En dan maak ik een enorme pan soep voor hem. Rode soep natuurlijk!’  Leandra Lassing kwam dit jaar voor de tweede keer en sloot weer een aantal goede deals. Zo regelde ze bijvoorbeeld zendtijd bij Omroep Best voor haar bedrijf Beauty by Leandra. Ze biedt daarvoor in ruil een workshop visagie aan het team dat opnames maakt. Vluchtelingenwerk Oirschot en Best vond mooie mogelijkheden voor vluchtelingen die in Oirschot of Best wonen om te integreren, Nederlands te oefenen en een goed cv op te stellen. ‘En als je daarmee iemand ook snel aan het werk hebt, noteren we dat volgend jaar meteen’ beloofde accountant Peter van den Berg, die aan de deals een waarde toekende.

Burgemeester Ruud Severijns sloot het evenement af en maakte met Sandra Conijn van Welzijn Best Oirschot het eindbedrag bekend. Hij complimenteerde de organisatie en de ondernemers die aan het evenement zelf hun medewerking verleenden. In 2017 vindt de Beursvloer weer plaats in Best.