beursvloer-best-oirschot

De beurs met winst voor iedereen

Beursvloer Best/Oirschot

Geplaatst in: Groeiend Best / Oirschots Weekjournaal

De beursvloer is een plaats waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Zij kunnen hier op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen partners van elkaar worden om samen maatschappelijke projecten te realiseren. Een netwerk als deze is nog niet aanwezig in Oirschot en Best en ziet derhalve in behoefte, passend bij de huidige tijd.

Ondernemers kunnen vaak een heleboel betekenen voor maatschappelijke organisaties, maar weten vaak niet precies wat. Dan is de Beursvloer dé plek om de juiste match te vinden. Hier komen ondernemers en maatschappelijke organisaties bij elkaar om met elkaar te handelen over diensten en/of producten.

Heeft u niets nodig maar wel iets te bieden of andersom? Ook dan bent u van harte welkom. Een gelijke ruilwaarde is niet altijd van belang, dit maakt deze beurs zo uniek. Wat het meest belangrijk is tijdens deze bijeenkomst is dat iedereen maatschappelijk betrokken kan ondernemen en dit geeft voldoening.

De deelnemers van vorig jaar zijn razend enthousiast en profiteren nu nog steeds van deelname aan Beursvloer 2014. “Bedrijven denken vaak dat ze niets kunnen betekenen”, zegt Jos van Spelde. Maar niets is minder waar, iedereen kan wat voor een ander doen. Daarnaast is volgens Tom Lassing het helemaal niet belangrijk om iets terug te krijgen voor je aangeboden dienst, want: ‘Geven is leuk!’

Bent u ook benieuwd hoe u een maatschappelijke organisatie kunt ondersteunen? Of kunt u zelf wel wat handjes gebruiken? Meld u zich dan snel aan voor Beursvloer 2015 via de website www.beursvloer.org

organisatie 2015w