beursvloer-best-oirschot

Handel mee op de maatschappelijke beursvloer

Tweede Beursvloer Best en Oirschot komt eraan!

Handel mee op de maatschappelijke beursvloer

De Maatschappelijke Beursvloer - ook wel genoemd De Beursvloer – is een jaarlijks terugkerend, lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord. Lokale bedrijven, service-clubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties, sportclubs en overheden ontmoeten elkaar en maken in een informele en dynamische sfeer matches. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst.

Welzijn Best Oirschot organiseert op 20 maart 2014 voor de tweede keer een beursvloer voor de gemeente Best en Oirschot op het Heerbeeck College in Best. Op de Beursvloer wisselen ondernemingen, het MKB, overheden,  (sport)clubs  en vrijwilligersorganisaties in een ongedwongen sfeer onderling diensten en goederen uit. Het bedrijfsleven toont zo haar maatschappelijke betrokkenheid en u kunt de hulp in menskracht en middelen verwerven die u als club of vrijwilligersorganisatie nodig hebt.

Uit het succes van de eerste editie, afgelopen jaar, blijkt dat het idee achter de Beursvloer aanspreekt.

Doel van de Maatschappelijke Beursvloer is om de lokale samenhang te stimuleren door contacten en matches tot stand te brengen. Veel matches, goede matches, onverwachte matches… Iedereen wint! De beursvloer Oirschot- Best vindt jaarlijks plaats voor zowel Oirschot als Best.

Interesse gewekt? Maar wat houdt het precies in? Wat moeten wij daarvoor doen?

Ter voorbereiding op uw ‘beursgang’ nodigen wij u graag uit deel te nemen aan de informatieavond.

Tijdens deze informatieavond krijgt u inzicht in wat een beursvloer precies is, wat u er als organisatie aan heeft en wat u nodig heeft om er aan deel te nemen.

U kunt kiezen uit twee data en locaties:

Woensdag 21 januari 2014: 19.00 – 20.30 uur Gemeentehuis in Oirschot 

Donderdag 29 januari 2014: 19.00 – 20.30 uur Bestwijzer in Best

U bent op beide avonden welkom, ongeacht uw vestigingsplaats.

Om enigszins inzicht te krijgen in het aantal deelnemers vragen wij u via om door te geven dat u aanwezig bent op 21 of 29 januari en met hoeveel personen.

Ook aanmelden van vraag en aanbod is nu al mogelijk.

Onze website: www.beursvloer.org

Namens de werkgroep Beursvloer