beursvloer-best-oirschot

Aanmelden deelname Beursvloer 2017

Via onderstaande formulier kunt u aanmelden voor deelname aan de Beursvloer 2017.
Dit kan als organisatie en als bedrijf. Probeer uw vraag en/of aanbod zo goed mogelijk te omschrijven.
Aan de beursvloer kunt u ook deelnemen als u niet direct een vraag of aanbod weet. Het kan namelijk zijn dat u tijdens de Beursvloer inspiratie krijgt door een vraag of aanbod van iemand anders.
Vul hieronder uw gegevens in zodat u aangemeld wordt als deelnemer.

aanmelding deelname 2017
 1. Naam Bedrijf/stichting/vereniging(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam Contactpersoon
  Ongeldige invoer
 3. Aanmelden als(*)

  Ongeldige invoer
 4. E-mail adres contactpersoon(*)
  Ongeldige invoer
 5. Ik bied aan
  Ongeldige invoer
 6. Ik bied aan
  Ongeldige invoer
 7. Ik bied aan
  Ongeldige invoer
 8. Ik vraag
  Ongeldige invoer
 9. Ik vraag
  Ongeldige invoer
 10. Ik vraag
  Ongeldige invoer
 11. Optioneel
  Ongeldige invoer
  Ik kom zeker, maar ik denk nog even na over mijn vraag en/of aanbod
 12. Ik meld mij aan voor het EET met je hart buffet ja/nee met x personen
  Ongeldige invoer

Hoe ga ik als ondernemer naar de beursvloer?

Als bedrijf of ondernemer bent u vooral aanbieder van middelen, faciliteiten, diensten. Maar... ook u bent op zoek naar een mooie win-win situatie.  Onder de streep wilt uiteraard een winstgevende onderneming. En ook al gaat alles met gesloten beurze, u mag er gewoon iets voor terug vragen.

Denk bijvoorbeeld aan exposure! Maatschappelijke organisaties beschikken vaak over een enorm netwerk. Allemaal potentiële klanten, die bereikt kunnen worden via gratis reclame in een clubblad, tijdens een evenement of in de huis-aan-huis bladen. 
Of zoekt u een leuke activiteit voor een personeelsuitje? Wellicht kan een vrijwilligersorganisatie hierbij helpen: een sportclinic of een klusmiddag zijn gangbare voorbeelden.

Wat betreft uw aanbod: denk aan ongebruikte kantoormeubels, overtollige bouwmaterialen, een adviesgesprek, helpende handjes tijdens maatschappelijke activiteiten...
Heeft u regelmatig pallets of ander afvalhout? Wellicht interessant voor de scouting of een zomerkamp.  Uw boekhouder zou eens een dagdeel mee kunnen kijken bij de penningmeester van een vereniging, die wat advies kan gebruiken. En ga zo maar door....

Wees creatief! De mooiste ideeen ontstaan in gesprek met anderen. Dus schroom niet en doe mee!

Samen maken we een lokale samenleving sterk. De beursvloer is er vooral om die zo belangrijke lokale samenhang te vergroten. Laten we echter nu eens kijken naar middelen, faciliteiten en diensten en niet naar geld.

Klik hier om uw aanbod aan te melden

Deelnemen als organisatie

Wat heb ik als maatschappelijke organisatie / (sport)vereniging aan de Beursvloer?

Ook uw organisatie heeft wellicht te kampen met teruglopende subsidies en tegelijkertijd het fors oplopen van kosten en ook eisen die gesteld worden.
Toch is uw rol in de lokale samenleving van groot belang. Dus moeten we met elkaar op zoek naar creatieve oplossingen.  Daar kan de Beursvloer iets in betekenen. Want wat de één over heeft, is voor de ander mogelijk veel waard.

Als u een printer nodig heeft, dan hoeft dat niet het laatste model te zijn. Mogelijk dat er bij een lokaal bedrijf nog een printer staat die nu alleen nog maar stof verzameld... Als u het niet vraagt, zal de ondernemer het nooit weten.
Uw penningmeester loopt mogelijk vast op een paar boekhoudkundige punten?. Een gesprek van twee uur met een accountant of administrateur zou alle problemen kunnen wegnemen. Misschien is er een ondernemer bereid u als organisatie die twee uur te schenken. Wat kunt u dan voor die ondernemer doen? Denk er eens over na!

Doet u mee aan de Beursvloer? Zorg er dan voor dat u zichtbaar en herkenbaar bent. Kijk voor voorbeelden even naar de videoverslagen van andere evenementen op de site. Heel veel deals komen geheel spontaan tot stand en dat kan alleen als u zichtbaar aanwezig bent.

Klik hier om uw vraag aan te melden